اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

وزیر پیشنهادی بهداشت: معتقدم باید به جای فریاد در تریبون‌ها باورمان را در عمل نشان دهیم

وزیر پیشنهادی بهداشت با بیان اینکه باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها، تجربیات و امکانات موجود کشور دست به دست هم بدهیم و برای حل مشکلات مردم و کشور تلاش کنیم، گفت: معتقدم باید به جای فریاد در تریبون‌ها باورمان را در عمل نشان دهیم و مانند دوران دفاع مقدس به عهد خویش وفا کنیم و هر وقت ضرورت اقتضا کند مانند همان دوران در میدان حاضر خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 20
کد خبر: ۲۵۴۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نباید اجازه داد یک خانواده، فقط به دلیل یک بیماری به زیر خط فقر سقوط کند.

 

وی تأکید کرد: در مسأله نیروی انسانی با مهاجرت‌های زیادی مواجه هستیم که باید سعی کنیم نیروی انسانی را تکریم و حقوق و هزینه‌های زندگی و معیشت آن‌ها را تأمین کنیم.

ظفرقندی ادامه داد: ما در یک منطقه بحران زده‌ای در دنیا‌‎ هستیم که یکی از این بحران‌های عظیم انسانی که همه را رنج داده و ظلم فاحشی است، هجوم ناجوانمردانه ۳۰۰ روزه رژیم اشغالگر قدس به مردم مظلوم غزه و ‎شهادت بیش از ۴۰ هزار انسان و هزاران زن و کودک است و نسبت به این مسائل نمی‌توانیم بی‌تفاوت باشیم.

وزیر پیشنهادی بهداشت با بیان اینکه باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها، تجربیات و امکانات موجود کشور دست به دست هم بدهیم و برای حل مشکلات مردم و کشور تلاش کنیم، گفت: معتقدم باید به جای فریاد در تریبون‌ها باورمان را در عمل نشان دهیم و مانند دوران دفاع مقدس به عهد خویش وفا کنیم و هر وقت ضرورت اقتضا کند مانند همان دوران در میدان حاضر خواهیم بود.

ظفرقندی افزود: امروز کشور به یک وفاق ملی نیاز دارد، باید اختلافات را کنار بگذاریم و با محوریت رهبر معظم انقلاب و ولایت امر، کشور را در مسیر پیشرفت جلو ببریم.

او همچنین گفت: برنامه‌ام در راستای برنامه هفتم توسعه و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب، یک برنامه کاملاً کارشناسی شده است./مهر

کلمات کلیدی: وزیر بهداشت
مطالب مرتبط
ارسال نظر